Friday, 29 November 2013

target masa depan


ish! ish! lawa gila. geram tgk. kalau laa cik kiah ni kaya. sbr sj laa. jatuh cinta dah ni dgn makhluk hidung penyek ni mata bulat ni. geramnya tgk. ish! ish!
ada byk lg pic yg menimbulkan kegeraman cik kiah. tp tak bleh laa nak tayang pic org punya byk2 kat blog sendiri pulak. lg pun nanti org dok kata...cik kiah tu tak buat keja ka tgk dok update blog sj selalu. hahahahhahaha. sbr ek. kata pun takpa. mmg cik kiah suka update blog pun. tp time ada idea dan mood sj. :) kdg2 org yg dok suka mengata org tu pun tadak keja jugak laa tu kan sbb ada masa dok intai blog pulakkan. well...terpercik pulak air kat muka sendiri kan. hahahhahahhaha. 

3 comments:

  1. betina ke? geram tgk kaler tu...menyerlah. geramnyaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. Bulu mcm spray warna jer.....

    ReplyDelete