Friday, 30 December 2011

rantai tgn baru twister

cute..geram tgk jari tu..sbr saja laa. rasa nak gigit2..hahahahhah. along br beli rantai tgn emas kat dia..along kata skrg ni harga emas turun sikit. tu yg dia cepat2 pi beli. kecik mcm tu pun dah rm1300. turun apanya mcm tu. kalau turun bg cik kiah..nak dlm rm600 je utk kecik mcm tu..ada ke? hahahhahah. zulian ada laa kot kan.

Thursday, 29 December 2011

yusuf dan zulaikha mandi..

video

TRY LAGI!!

video
cuba tgk..bleh tak??
tensen betul sbb tak leh upload ni..geram..

hyundai tucson

ada kawan cik kiah bgtau..kereta hyundai tucson ni kereta idaman dia...tiba2 lepas dia bgtau tu asyik ternampak je imej kereta tu kat jln area alma tu. pelik kan. kaler putih. lawa gak kereta ni. nak tgk gmbr..
Hyundai Tucson Main Image
lawa..harga pulak?? kuang...kuang...
TUCSON 2.0 HIGH SPEC
Make:Hyundai
Model:Tucson
Variant:2.0L 2WD High Spec (A)
Year:2011
Transmission:Auto
Mileage (km):N/A
Ref ID:575182
OTR Price:RM 139,888.00
Location:Selangor
Posted:24/12/2011
Updated:24/12/2011
Discounted Price:
RM 139,888.00
dok tgk kat web je laaa harga tu. real punya tak tau laa kan. tp kan..lawa keta ni...anggun..
Hyundai Tucson Main Image
tp kan..kalau cik kiah kan..cik kiah lagi suka...keta ni...kalau cik kiah laa...
aduh!! terleleh tgk. hahahhahah. tp sbb dah mampu ada ni saja....

so...pejam mata je laa tgk keta2 lain tu. hahahhahahahha. ikut mana mampu dah laa kan. ayat ganas sikit..nak mkn besar..kena ada buntut besar supaya senang nak berak. hahahhahahahha.

try upload

tak puas hati sbb tak dpt upload video akad nikah dgn berendoi lagi..vencinya. nak try upload yg lain pulak ni. hahhahahahha. tak putus asa. lepas balik dari phg tu..terasa bdn panas sgt so kami ramai2 pi mandi kat titi hayun kat Yan. yg tak menariknya..mak ai! ramai gila org kat titi hayun. sampai nak parking pun tadak tempat. sbr saja laa..so pusing2 cari tempat mana yg sesuai sepanjang sungai tu..skrg ni tak mcm dulu2 dah..dulu2 bleh je redah mandi kat tebing2 sungai tu...tp skrg dah terpacak papan tanda hak persendirian..tak leh ceroboh sebarangan. sbr saja laa kan. tp akhirnya jumpa gak tempat nak mandi...agak tersorok...tak ada org mandi pun..sbb tak dlm..cetek je. ok laa utk kanak2 mandi..


 dr tempat ni bleh nampak pencawang kat puncak gunung jerai..tak clear laa pulak guna kamera ni..


 syok betul anak2 mandi...cik kiah jd pemerhati saja. mls nak berendam
elok2 dok mandi manda tu..tiba2 cik kiah ternampak ni..

 ada byk van kat atas tu..apahal laa kan...riuh rendah...

 usha2 lagi..rupa2nya..ada dok buat penggambaran..usha lagi..

 nampak tak ada jurukamera dok kat atas lori tu..gigih betul..siap ada raptai bagai...ulang byk2 kali...ada laa sebut..cut...action..dia dah laaa tu tgh berlakon. hahahhahahah. nak tau cerita apa..cik kiah pun jd laa penyiasat. sbr saja laa kan. drama DOA..produk rtm ni. sambungan cerita DOA. katanya kali ni si makbul tu kawin. siap ada adegan kenduri dan kawin lagi. dgr ceritanya laa..


gmbr kat atas tu adalah mesin penggelek getah. lama tak tgk mesin tu. bleh jd bahan antik tu. hahahahhahaha.
tak leh nak upload gak ni...geram dah ni..nampak gayanya kena upload kat youtube dulu kot kan...adeh!! vencinya.

Wednesday, 28 December 2011

akad nikah

ada byk gmbr akad nikah..tp kena pilih2 sbb blur. bergegar tgn. zulaikha dok buat perangai masa tu. sbr saja laa. sib baik tak bawa kamera besar tu..kalau tak mesti ada yg kena dera dgn mak. hahahahhaha. geram betul dgn org yg suka nangis tak bersebab ni. sbr saja laaa...

ada video gak ni...sat naa..nak masukkan video tak leh pulak...apahal tah...
venci betul laa hari ni. dah laa dok sakit kepala ni..rasa nak telan2 pc ni. hahahahhaha. ya ka nak telan2. tak logik betul. hahhahahahha..melalut dah ni...ok..sambung cerita..knp tah tak leh upload ni...venci...venci...tak pa..ada gmbr lagi ni...

 sblm akad
 selepas akad...senyum nampak...


mcm dok berebut bunga je...

sambungan kenduri kat pahang

 tema pink kot..tp family pakai dot dot belaka..hahahhahaha..ok..yg menariknya...cuba tgk kat bantal kecik pink terang dan pink lembut tu...ada perkataan  tu...english style...sib baik mak cik kiah tak tgk..kalau tak mesti dia tanya...tulis apa tu...hahahhahahah



 baju utk akad nikah..
 bunga tgn..cantik. pengantin buat sendiri.
kena besarkan br laa nampak words yg dijahit kat bantal tu...ada 4 semuanya. tp semua english style.
 bunga telur pun pengantin buat sendiri...dot..dot..cantik

 tgk muka yusuf....hahahhahahah..
 english style lagi ni...hahhahahah..br pertama kali tgk org buat ni kat rumah kenduri kawin...selalu tu guest book ni dok tgk utk tetamu vip saja kat poli. hahahhahaha.


adegan majlis berendoi...

sempat gak ni menyibukkan diri merakam gambar majlis berendoi pulak...
 twister dgn 'kakak' dia. hahahhahaha. ada gaya mak tak? tadak kan...mcm kakak saja gayanya. hahahhahahah

twister lagi...byk gak ambik gmbr twister ni. geram tgk. dah laa bulat. umur 2 bulan..berat dah 5.4kg. ermmm bulat mcm master copy dia...sat..ada gmbr master copy dia...
hahahahhahahah. ini laaa master copy dia. ada video sikit majlis berendoi tu...meh tgk..syok gak..

video
ada satu lagi yg menarik tp tak leh nak upload pulak...


persiapan majlis berendoi

hari jumaat tu sampai kat pahang..tgk2 org kat sana tgh sibuk nak sediakan dui utk majlis berendoi..cik kiah nak bg idea pun kekeringan dah..setakat jadi pemerhati boleh laa...
 sepupu2 cik kiah tgh berusaha nak buat dui..


 kami jd pemerhati saja masa tu sbb bdn rasa letih sgt masing2..


hasilnya...ada 2 sbb satu utk anak wani..orked nur khasif...dan anak along...wan nur maisarah..
 wan nur maisarah
orked nur khasif...beza umur depa 2 ni 5 hari saja...wani kawin 25 disember 2010..along pula kawin 1 januari 2011..

Tuesday, 27 December 2011

kenduri di pahang - versi persediaan

jumaat lepas cik kiah ke pahang utk majlis kawin sepupu cik kiah. sayangnya cik kiah terlupa nak bawa kamera besar tu ke sana. sibuk sgt...dah tu masa balik yan hari khamis tu..penuh kereta dgn mamat2 tu dgn barang2 lagi. sbr saja laa..tak ingat langsung pasal kamera besar tu. frust gak sbb tak dpt amik gmbr dgn jayanya. setakat guna N8 tu..ermmm..tak memuaskan hati. ermmm..tiba2 tak ada mood ni. rasa menyampah sgt..ada byk nak letak kat blog ni. tp mood hilang tiba2..nanti laa bila mood dah ok sikit..cik kiah letak..ada byk gmbr..video..adegan akad nikah..suka tgk.

twister kfc..

sedap ni...