Thursday, 12 January 2012

taman perda indah

semalam cik kiah teman kawan tgk rumah kat bertam. taman perda indah. agak indah laa jugak. hahahhaha. ni ada gmbr...agak tergoda laa juga dgn rumah ni. harganya dlm rm120 lebih mcm tu. teres setingkat

 keluasan rumah ni 20 x 70. agak luas laa...harga pun murah. lokasi kat bertam sana nun...tp tak jauh mana pun dr poli. kawan cik kiah ni tgh mencari rumah...nak beli utk buat pelaburan jangka panjang. utk masa tua esok...mana laa tau kan...cik kiah cuma jadi peneman saja..

 dlm rumah..kami tgk show house ni..mesti laa cantik.

 kat ruang tamu.
dlm toilet kat bilik depan..letak bidai. berkenan betul cik kiah dgn bidai ni. bila laa nak membidaikan tingkap kat rumahku...
 lampu kat ruang tamu
 bilik tidur...sedap ni...redup je


 ruang makan..tepi tu ada ruang study..agak menarik laa pembahagi tu..seksi. hahhahaha


dapur...luas gak dapur ni..ya laa kan..20 x 70. sedap gak laa keluasannya. berbaloi dgn harga. tgk tu..letak bidai lagi. sakit mata betul laa tgk bidai tu. membakar smgt nak letak bidai gak kat rumahku. hahhahahhaha.
 bilik tgh..hiasan utk anak lelaki

tgk ada gmbr kereta kat dinding..yusuf suka laa kalau mcm ni...cik kiah kalau ada lagi baki gaji tiap2 bulan tu..sedap gak ada rumah mcm ni..buat pelaburan. ini..gaji pun ngam2 ho saja..mcmana kan..tgk saja laa..tp mana laa tau kot2..tergerak hati nak beli sekali dgn kawan cik kiah tu. hahhahahahha..oh no! hahhahahhah

8 comments:

  1. salam sis..macam mana kalau nk apply beli rumah ni yea

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelaa..mcm mna nk apply rumah nie ye???

      Delete
  2. xpayah apply n beli, yg dok beli pun dok tunggu rumah nie xsiap2.. mmg pemaju dia bangsat punya org... (^@&*(%^*&(%#^%

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah dapat OC. Tak payah mencarut-carut. Bersihkan hati tu

      Delete
  3. kwn saya dua orang dah beli rumah ni, tapi macam yang dok kata tu la.. habuk apa pun tak dengaq..kalu beli kambing pun dah beranak pinak dah.. boleh juai buat kenduri.. macam har... har.. harun salim bachik..

    ReplyDelete
  4. sorry...cik kiah post apa yg cik kiah pi tgk masa tu sj. perkembangan terkini ttg rumah ni...cik kiah tak tau la pulak. post ni bkn promosi utk rumah tu. just saja2 galak gatai cik kiah nak tunjuk pic cik kiah pi tgk rumah ni dgn kawan cik kiah. kawan cik kiah tu pun tak beli rumah ni. kami suka2 pi tgk rumah ni. :)

    ReplyDelete
  5. ada tak lagi umah macam ni kat bertam?
    kalau ada plz info saya 0124461411 sbb saya kurang pakar area sana

    ReplyDelete